Şahika Neden Korkuyor!

Medya
Şu sıralar Engin Günaydın’ın senaryosunu yazdığı "Vavien" adlı filmin çekimlerinde rol alan oyuncu Binnur Kaya, hayatının korku üzerine inşa edildiğini itiraf etti. "İnsan kendisi...
EMOJİLE

Şu sıralar Engin Günaydın’ın senaryosunu yazdığı "Vavien" adlı filmin çekimlerinde rol alan oyuncu Binnur Kaya, hayatının korku üzerine inşa edildiğini itiraf etti. "İnsan kendisiyle uğraşmalı" diyen Avrupa Yakası’nın "Şahika" ve "Dilber Hala"sı oyuncu Binnur Kaya, kişiliğinin bilinmeyen yönlerini verdiği bir röportajda anlattı.

Özel hayatında sıkılganlığıyla bilinen Binnur Kaya, "İnsanın neden sosyal, girişken olması gereksin ki? Sıkılgan ve yabani biriyim" sözleriyle çekingenliğini itiraf etti. Sinirli bir yapısı olduğundan da şikayetçi olan başarılı oyuncu, öfkesinin ilişkilerine zarar vermemesinin yolunu da bulduğunu söyledi ve "Dil yarası ilişkileri telafisi olamayacak şekilde zedeliyor. Bu nedenle kriz anlarında zamanı durdurmaya, öfkemi bastırıp susturmaya çalışıyorum" diye konuştu. Hayattaki en büyük korkusunun yalnızlık olduğundan da bahseden Binnur Kaya, "Hayatım korku üzerine kurulu, beni yaşamak da ölmek de korkutuyor. Öte yandan yalnızlığımı baş tacı etsem de, yalnız kalmayı istemiyorum" diye konuştu. Bu korkusunun ilişkilerine de yansıdığını söyleyen oyuncu, "Nasılsa ayrılırız, şimdiden gideyim" gibi korkakça şeyler yaptım" diyerek, ayrılmamak için terk ettiği sevgilileri olduğunu belirtti.