Yeni LOST: ‘FlashForward’

Medya
FlashForward, ABC tarafından yayınlanan bir Amerikan bilim-kurgu televizyon dizisidir. Kanadalı bilim-kurgu yazarı olan Robert J. Sawyer‘ın aynı isimli romanından esinlenilerek televizyona aktar...
EMOJİLE

FlashForward, ABC tarafından yayınlanan bir Amerikan bilim-kurgu televizyon dizisidir. Kanadalı bilim-kurgu yazarı olan Robert J. Sawyer‘ın aynı isimli romanından esinlenilerek televizyona aktarılmış.

FlashForward,  bu sezon 24 Eylül 2009 tarihinde yayına başlayan ve "yeni Lost" olarak lanse edilen bir dizi.

Daha yayına başlamadan, hakkında bir sürü haber gelen, üzerinde konuşulmaya başlanan dizi, sezona beklendiği kadar hızlı bir giriş yaptı ve olumlu eleştiriler aldı. ABC‘nin iddialı dizisinin şu ana dek 10 bölümü yayınlandı. Türkiye’de ise Dizimax’ten izleyebilirsiniz…

Dizinin kadrosunda Joseph Fiennes, John Cho, Jack Davenport, Zachary Knighton,Courtney B. Vance gibi isimler var. Ayrıca Lost dizisinin Penelope’si (Sonya Walger) ve Charlie’si (Dominic Monaghan) de FlashForward’ın kadrosunda yerlerini almışlar.

Konusu kısaca şöyle: Dünyada tüm insanlar birdenbire bayılır. 2 dakika 17 saniye boyunca baygın kalırlar. Baygınlıkları boyunca bulundukları zamandan 6 ay sonraki hayatlarında yani 29 Nisan 2010 günü saat 10:00‘da (amerikan saati ile) ne yaşadıklarını görürler. Bu bir hayalden ziyade anı şeklinde şeklinde gerçekleşiyor. Kendilerine geldiklerinde dünyada birçok kaza ve patlama olmuştur. Zira, işleri başındaki ya da direksiyon arkasındaki birçok insanın bir anda bilincini yitirmesi çeşitli kazalara yol açmıştır. Başta FBI ajanlarımız Mark Benford (Joseph Fiennes) ile Demetri Noh (John Cho) olmak üzere, dünya üzerinde birçok kişi bu olayın neden olduğunu anlamaya ve 29 Nisan 2010′da ne olacağını, birbirlerinin gelecekteki hikayelerini birleştirerek bulmaya çalışmaktadır.

Birbirinden güzel efektlerle süslenmiş dizi, yakın zamanda ciddi bir hayran kitlesi oluşturacak gibi.