İspanya’nın Recep İvedik’i olacak

Medya
Beyazperde.com’un haberine göre, komedyen, Kazak Borat ve Avusturyalı Brüno’dan sonra, şimdi de İspanyol Torrente’yi canlandırmaya hazırlanıyor. İspanya’nın ‘Recep İvedik...
EMOJİLE

Beyazperde.com’un haberine göre, komedyen, Kazak Borat ve Avusturyalı Brüno’dan sonra, şimdi de İspanyol Torrente’yi canlandırmaya hazırlanıyor. İspanya’nın ‘Recep İvedik’i sayılabilecek José Luis Torrente, İspanyol komedyen Santiago Segura tarafından yaratılmış kurgusal bir karakter. 1998’den 2005’e kadar üç filmi çekilen Torrente; kel, şişman, çirkin, küfürbaz, yalancı, faşist, şovenist ve anti-komünist bir emekli polis. Polis teşkilatından kovulan ve o günden beri de sokaklardaki adaleti kendi yöntemleriyle sağlamaya çalışan Torrente’nin kurbanları ise genelde yoksul göçmenler ve uyuşturucu bağımlıları.

Daha önce ABD’de yeniden çevrimi düşünülen fakat bir türlü gerçekleşmeyen proje, bu kez Sacha Baron Cohen tarafından hayata geçirilecek gibi gözüküyor. Proje için Seinfeld dizisinin senaristlerinden Alec Berg, Jeff Schaffer ve David Mandel çalışmalara başlamış bile. Şu sıralar yönetmenliğini Larry Charles’ın yapacağı ve çekimlerine 2011’de başlanacak olan Borat üçlemesinin son filmi ‘The Dictator’e yoğunlaşmış olan Cohen’in Torrente’yi ne zaman çekeceği ise şu an için belli değil.