Kıyıda Asena, Anadolu’da Nihat Doğan

Medya
Survivor Ünlüler-Gönüllüler’de, Tevfik ile son 2’ye kalarak kaderini SMS oylamasına teslim eden Asena, Türkiye’deki Nihat Doğan faktörünü hesaba katmayınca hüsrana uğradı Ha Survivor...
EMOJİLE

Survivor Ünlüler-Gönüllüler’de, Tevfik ile son 2’ye kalarak kaderini SMS oylamasına teslim eden Asena, Türkiye’deki Nihat Doğan faktörünü hesaba katmayınca hüsrana uğradı

Ha Survivor Ünlüler-Gönüllüler’de kadın yarışmacıları yanında örgütleyen ve Nihat Doğan – Tefik ikilisine savaş açan Asena kendi kazdığı kuyuya düştü.

Tefik’in adadan gitmesi için Konsey toplantısında arkadaşlarına kendi adını yazdırtan ve SMS oylamasına Tefik’le girme taktiğini uygulayan Asena Nihat Doğan faktörüne yenildi.

Asena, SMS oylamasında Tefik’e karşı yüzde 45 oy alarak adadan göndirilen isim oldu.

Acun Ilıcalı SMS oylamasının sonucunu il il yayınlayınca ise ortaya ilginç bir tablo çıktı. Asena CHP’nin önde olduğu Ege ve Trakya illerinde birinci olurken, Tefik ise Nihat Doğan’ın taraftarlarının desteği ile Ak Parti örneğini ortaya koyarak 74 ilde Asena’nın önüne geçti.

Acun Ilıcalı’nın elenen yarışmacıyı açıkladığı anlarda ise ilginç tepkilere de sahne oldu. Nihat Doğan, Asena’nın elenmesi karşısında sevincini yerinden zıplayarak gösterirken Asena ise ne diyeceğini şaşırdı.

Haber 7