Sakin Ol, Farkında Ol, İyi Ol: Babil Başlıyor

Medya
İsmail Halis ve Davut Göksu’nun hazırlayıp sunduğu programın ismi ise “Babil”. Radyo ve televizyonlarda uzun yıllar boyu sürdürdükleri özgün programları ile tanınan Halis ve Göksu, p...
EMOJİLE

İsmail Halis ve Davut Göksu’nun hazırlayıp sunduğu programın ismi ise “Babil”. Radyo ve televizyonlarda uzun yıllar boyu sürdürdükleri özgün programları ile tanınan Halis ve Göksu, program için şu bilgileri veriyor.

“Babil’de kişiler de olmayacak klişeler de. Gergin değiliz, gazeteci hiç değiliz. Saygıyı sevgiden daha çok önemsiyoruz. Kanaatimiz odur ki, buyurgan konuşmalar, romantik söylevler, medyatik kabalıklar ve renksiz kalemlerin buharı, ekranın her yerini kaplamış durumda. Biz arzu ediyoruz ki, bu ekran artık şunu söylesin. Başka bir dünya da mümkün, başka bir ekran da. Gerçekçi olmayacağız. Gerçek olmayan hiçbir şeye kapı açmayacağız. Akıl veren değil, akıl yoran bir program olacak. Yaklaşık olarak şöyle bir şey aslında: ‘Türkiye ve Dünya – İnsan ve Sanat – Hayat ve Memat. Yüzde Yüz Risk – Sıfır Sorun’. İnsan, sanat, sokak, hayat ve medya. Genel olarak, yaşı 50’ye varmamış okur yazarlarca pek sevilen tonlamayla, “modern zamanlar”da yaşayan insanın dünyası, şehri, sokağı, hatta evi Babil’dir. Sakin olacağız, farkında olacağız, iyi olacağız. Zira Babil başlıyor.” Babil, her Cuma 00:00’da TVNET’te.