Sony’den Dokunmadan Dokunulan Cep Telefonu

Cep Telefonu
Sony Mobile Communications’ın geliştirdiği Sony Xperia Sola, teknolojiyi eğlence anlayışıyla bir araya getiriyor. Yenilikçi dokunmadan temas özelliği ile sihirli bir şekilde, ekrana dokunmadan w...
EMOJİLE

Sony Mobile Communications’ın geliştirdiği Sony Xperia Sola, teknolojiyi eğlence anlayışıyla bir araya getiriyor. Yenilikçi dokunmadan temas özelliği ile sihirli bir şekilde, ekrana dokunmadan web taramasına imkân tanıyan yeni Sony Xperia Sola, Xperia Akıllı Etiket ile kullanıcıların akıllı telefon ayarlarını ve uygulamalarını kendi yaşam tarzlarına uyarlayabilmelerini sağlıyor.

Görüntü net ve canlı
 
Yeni Xperia Sola, Sony’nin benzersiz floating touch özelliği sayesinde kullanıcılara parmaklarını ekranın üzerinde hareket eden bir imleç gibi gezdirerek, ekrana tam olarak dokunmak zorunda kalmadan internette gezinme olanağı sağlıyor. Böylece istenilen bağlantı bulunduğunda kolaylıkla seçilebiliyor ve basit bir dokunuşla sayfaya gidilebiliyor.

Xperia sola, Mobile BRAVIA Engine ile güçlendirilmiş Reality Display ekranıyla net ve canlı görüntü sağlarken, xLOUD ve 3D surround sound ses teknolojileri de dinlediğiniz içeriklerin keyfini maksimumda yaşamanızı sağlıyor.

Bugün