Amazon stokları ilk günde neredeyse tükendi

Cep Telefonu
Samsung’un Galaxy S III mini modeli, Nokia’nın Lumia 920 telefonu gibi ABD’de çok büyük ilgi gördü. PCMAG, ilk gün yapılan siparişler sonrasında Amazon’un elinde sadece 11 tane...
EMOJİLE

Samsung’un Galaxy S III mini modeli, Nokia’nın Lumia 920 telefonu gibi ABD’de çok büyük ilgi gördü. PCMAG, ilk gün yapılan siparişler sonrasında Amazon’un elinde sadece 11 tane S III mini kaldığını belirtti. Online perakende devi Amazon’da tüketicilere sunulan telefonun fiyatı 409.95 dolardan başlıyor.

Bir önceki modeline kıyasla oldukça başarılı bir telefon olduğu düşünülen ufak boyutlu S III mini, 10.1 cm ekran genişliğine sahip. Cihazın AMOLED ekranı 800×480 piksel. Android 4.1 (Jöleli Fasulye) işletim sistemiyle çalışan cihazın işletim sistemi de boyutuna göre oldukça ideal.

Çift çekirdekli 1GHz çip kullanan S III mini, 1 GB RAM’e sahip. Cihaz 8 GB ve 16 GB’lık modelleriyle sunuluyor. Dahası, microSD kart girişiyle bellek 32 GB’a yükseltilebiliyor.  Arka panelinde 5 mega piksel kamerası bulunan S III mini, ön panelinde ise VGA çözünürlüklü kameraya sahip. 4G LTE ağlarını desteklemeyen S III mini, Wi-Fi, Bluetooth 4.0, Yüksek Hızlı Paket Erişimi (HSPA), mobil ödemeler için NFC (Yakın Alan İletişimi)  ve Android Beam içerik paylaşım özelliğine bulunduruyor. Cihazın batarya gücü ise 1.500 mAH.

121.6 x 63 x 9.9mm ölçülerindeki cihaz sadece 11.5 gr ağırlığında. Abisi Galaxs S III’e tasarım olarak benzese de, ekran çözünürlüğü ve süper hızlı internet erişimi S III mini de geçerli değil.

Ntvmsnbc