Xperia ZL Nisan’da geliyor

Cep Telefonu
2013 yılına bomba gibi giren Sony’nin amiral gemisi Xperia Z ile birlikte tanıttığı cihazı Xperia ZL hakkında yeni haberler ortaya çıktı. CES 2013’te tanıtılan Xperia ZL’nin Avrupa&#...
EMOJİLE

2013 yılına bomba gibi giren Sony’nin amiral gemisi Xperia Z ile birlikte tanıttığı cihazı Xperia ZL hakkında yeni haberler ortaya çıktı. CES 2013’te tanıtılan Xperia ZL’nin Avrupa’da Nisan ayı itibariyle satışa çıkartılacağı ortaya çıktı. İlk olarak Almanya’da tarafından satışa sunulacak olan Xperia ZL’nin satış fiyatı 599.99 euro olarak belirlenmiş.

Android 4.2 Jelly Bean işletim sistemine sahip olacak Xperia Z, 4 çekirdekli 1.5 GHz işlemci, 5 inç Full HD ekran, 2 GB RAM, 13 MP arka kamera, 2 MP öne kamera ve dahili 16GB bellek özelliklerini bulunduruyor.

Xperia Z ile aşağı yukarı aynı özelliklere sahip olan Xperia ZL, Xperia Z’nin önemli özellikleri olan su geçirmeme, toz geçirmeme özelliklerine sahip olmayacak. Siyah ve beyaz versiyonları ile satışa sunulacak olan Xperia ZL’nin şimdilik mor rengi hakkında bir bilgi yer almıyor. Mor versiyonunu ilerleyen zamanlarda satışa çıkması bekleniyor.

Teknokulis