Hangi akıllı telefonun şarjı kaç saat gidiyor?

Cep Telefonu
Akıllı telefon pazarında rekabet hızla sürerken, kullanıcı kriterleri arasında işlemci performansı kadar batarya gücü de yer alıyor. Her gün biraz daha incelen ve hızlanan akıllı telefonlar, her ne ka...
EMOJİLE

Akıllı telefon pazarında rekabet hızla sürerken, kullanıcı kriterleri arasında işlemci performansı kadar batarya gücü de yer alıyor. Her gün biraz daha incelen ve hızlanan akıllı telefonlar, her ne kadar kullanıcısının beğenisini kazanıyor olsa da öte yandan hızlı tükenen batarya süresiyle de tepki toplamaya devam ediyor.

Teknoloji mağazalarında ve e-ticaret sitelerinde sıkça rastladığımız kullanıcı soruları arasında yer alan batarya güçleri için yeni bir grafik daha yayımlandı. Phonearena sitesinin paylaştığı grafikte, en güçlü bataryalı ve en uzun şarj süresiyle dikkat çeken akıllı modeller sıralandı.

Liderliği 5.9 inç ekranıyla Oppo N1’in ele aldığı listede HTC One Max, 2. ve Motorola Razr Maxx ise 3. Olduğu görülüyor. Akıllı telefonunuzun şarj aletini her an yanınızda taşımamanıza gerek bırakmayacak istatistiki grafiğe şimdi bir göz atalım.

Hangi

Milliyet