Galaxy S6 ne zaman çıkıyor? İnceleme

Cep Telefonu
Samsung Galaxy S6 ile telefona bakışınız değişecek. Kavisli ekrana hazır olun.  Internet teknoloji sitelerine göre S6’nın 2015 ikinci yarısı sonunda satışla çıkarılması kesinleşti. Şimdi he...
EMOJİLE

Samsung Galaxy S6 ile telefona bakışınız değişecek. Kavisli ekrana hazır olun. 

Internet teknoloji sitelerine göre S6’nın 2015 ikinci yarısı sonunda satışla çıkarılması kesinleşti.

Şimdi herkes özelliklerini merak ediyor.

İŞTE YENİ SAMSUNG GALAXY S6

Galaxy

CPU – İŞLEMCİ

8-core, 1800 MHz, ARM Cortex-A53 and ARM Cortex-A57, 64-bit

RAM
3 GB

Storage
128 GB

Display
 5.5 inches

Camera
16 Megapixels

OS
Android 5.0 Lollipop

 

Sitelerin iddiasına göre, telefon oldukça çok konuşulacak özelliklerle gelecek. Galaxy S6’da Note 4’e benzer metal çerçeve olacağı ve ön ile arka tarafında cam panel yer alacağı, çok konuşulacak özelliklerden birkaçı olarak öne çıkıyor. Cihazlarda S Health uygulamasının içeriğinin de genişletileceği kaydedildi.

KAVİSLİ EKRAN

Bir başka iddia ise, Galaxy S6’nın iki kenarı kavisli olacağı iddiası. İddialara göre Samsung’un daha önce Note Edge modelinde kullandığı kıvrımlı ekranı yeni modeli Galaxy S6’da da kullanacak.

S5 Hayal kırıklığı

Samsung’un Galaxy S5 ile istediği satış rakamlarına ulaşamaması Galaxy S6 için beklentileri yükseltmişti. Galaxy S5 satışa sunulduğu günden beri Galaxy S4 satışlarına bile ulaşamamıştı. Analistler Galaxy S5’lerin satışlarında, Apple’ın yeni modelleri iPhone 6 ve iPhone 6 Plus’ların etkisini öne çıkartıyor.

 

Galaxy