Trabzonspor’da Hami Mandıralı dönemi sona erdi

Klüpler
Trabzonspor Kulübü, teknik direktör Hami Mandıralı ile yolların ayrıldığını açıkladı. Trabzonspor Kulübü’nden yapılan açıklamalarda şu ifadelere yer verildi: Antalya maçından sonra yapılan değer...
EMOJİLE

Trabzonspor Kulübü, teknik direktör Hami Mandıralı ile yolların ayrıldığını açıkladı.

Trabzonspor Kulübü’nden yapılan açıklamalarda şu ifadelere yer verildi:

Antalya maçından sonra yapılan değerlendirme sonucunda Teknik Direktörümüz Hami Mandıralı ile yollar ayrıldı. Kendisine teşekkür ediyoruz. En kısa zamanda takımımızın yeni hocasını açıklayacağız. Bu yıl yaşanan buhranlardan sonra alacağımız radikal kararlarla Trabzonspor yeniden ayağa kaldıracağız. Yeni sezona sil baştan ve yeni düzenlemelerle gireceğiz. Bundan hiç kimsenin şüphesi olmasın. Kamuoyuna saygıyla duyurulur…

Mandıralı, ligin 18. haftasında 4-2’lik Bursaspor mağlubiyetinin ardından teknik direktör Sadi Tekelioğlu’nun yerine göreve getirilmişti. 47 yaşındaki teknik adam ile gelecek sezonu opsiyonlu olmak üzere 1,5 yıllık sözleşme imzalanmıştı.

Antalyaspor karşısında tarihi yenildi

Kuruluşunun ardından 1967-68 sezonunda ikinci ligde mücadele etmeye başlayan ve 1974-75 sezonundan itibaren aralıksız Birinci Futbol Ligi’nde oynayan Karadeniz temsilcisi, ligde 17. yenilgisini alarak 49 kez yer aldığı en üst ligde, en fazla maç kaybettiği sezonu yaşıyor.

Ligin 31. haftasında deplasmanda Eskişehirspor mağlubiyetiyle 2001-2002 sezonundaki yenilgi sayısına (16) ulaşan Karadeniz ekibi, Antalyaspor yenilgisiyle tarihinin en kötü performansını sergilemiş oldu.