İspanya Kendine Geldi!

Futbol
2010 Dünya Kupası‘na İsviçre karşısında aldığı şok mağlubiyetle başlayan İspanya kendine geldi. Boğalar kendileri için çok kritik bir öneme sahip olan Honduras maçını 2-0 kazanmayı başardı. İspa...
EMOJİLE

2010 Dünya Kupası‘na İsviçre karşısında aldığı şok mağlubiyetle başlayan İspanya kendine geldi. Boğalar kendileri için çok kritik bir öneme sahip olan Honduras maçını 2-0 kazanmayı başardı.

İspanya zayıf rakibi karşısında maçı baştan sona kadar üstün götürmesine karşın rakip kalede ancak 2 gol bulabildi. Sayısız gol fırsatlarını harcayan İspanyollara galibiyeti getiren isim ise David Villa oldu. Bu sezon Barcelona‘ya transfer olan yıldız futbolcu takımının 2 golüne de imza atarak galibiyette başrolü oynadı.

İspanya bu galibiyetle birlikte puanını 3’e yükseltti. İspanya gruptaki son maçını ise Şili ile oynayacak. Boğalara gruptan çıkabilmesi için mutlak galibiyet gerekiyor.

İSPANYA: 2 – HONDURAS: 0

Stad: Ellis Park
Hakemler: Yuiçi Nişimura (Japonya), Toru Sagara (Japonya) Hae Sang Jeong
(Güney Kore)

İspanya: Iker Casillas, Sergio Ramos (Dk. 76 Alvaro Arbeloa), Gerard Pique, Carles Puyol, Joan Capdevila, Jesus Navas, Xabi Alonso, Xavi (Dk. 65 Cesc Fabregas), Sergio Busquets, Fernando Torres (Dk. 70 Juan M. Mata), David Villa

Honduras: Noel Valladares, Sergio Mendoza, Osman Chavez, Maynor Figueroa, Emilio Izaguirre, Danilo Turcios (Dk. 63 Ramon Nunez), Wilson Palacios, Amado Guevara, Roger Espinoza (Dk 46 George Welcome), Walter Martinez, David Suazo (Dk. 84 Jerry Palacios)

Goller: Dk. 17 ve Dk. 51 David Villa (İspanya)
Sarı kartlar: Dk. 8 Turcios, Dk. 38 Izaguirre (Honduras)