‘Çatışkı’ Gurbetçilerle Buluştu

Tiyatro
Kurban bayramında Almanya’daki Türkleri bir araya getirmek isteyen Horizont Bildung&Kültür Derneği, Stand up gösterisi ve Hacivat-Karagöz oyunlarıyla davetlilerine eğlenceli bayram şölenleri...
EMOJİLE

Kurban bayramında Almanya’daki Türkleri bir araya getirmek isteyen Horizont Bildung&Kültür Derneği, Stand up gösterisi ve Hacivat-Karagöz oyunlarıyla davetlilerine eğlenceli bayram şölenleri yaşattı. Bayram süresince Sinüs, Quantum Bildung ve Neckar-Bildungszentrum gibi Almanya’da yıllardır faaliyet gösteren derneklerle ortak bir projeye imza atan Horizont E.V, ÇATIŞKI ile yetişkin izleyicilerini güldürürken çocukları da unutmadı.

Hacivat-Karagöz ve 3 metrelik dev Şişmenin sahne aldığı gösteride, çocuk ve ebeveynler kıyasıya yarıştılar. Sahnedeki rekabet izleyenleri eğlendirirken, yarışmaya katılan tüm çocuklar aldığı hediyelerle hem kendilerini hem de küçük kardeşlerini sevindirdi.

 AİLECE İZLENECEK BİR KOMEDİ

Her Şeyi Yanlış Anlayan Adam – ÇATIŞKI ” oyunu, “Mevlana NAR-I AŞK” ve “Kızıla Yeşil” oyunlarının yazarı Osman DOĞAN’ın sahnelediği 45 Dk’lık bir gösteri. Konusunu gündelik hayattan alan oyun; bizi geren, üzen ve dahi kendimizden geçirten olayları kahkahalarla unutturuyor. Müstehcenlik barındırmayan ve küfürsüz stand – up gösterisi olma özelliği ile muadili oyunlardan farklı, kendine has bir duruş sahneliyor.

İstanbul’da düzenli olarak gişe açacak olan oyun, Tiyatro Külliyen ve Fatih Belediye Tiyatrosu bünyesinde sahnelenmeye devam edecek. Tiyatro Külliyen hakkında detaylı bilgiye www.tiyatrokulliyen.com adresinden ulaşabilirsiniz.