Romeo ve Jüliet’ 9 ay sonra yeniden sahnede

Tiyatro
İtalyan yapımcı David Zard’ın modern yorumu, Giuliano Peparini’nin özgün rejisi, Gerard Presgurvic’in besteleri ve Vincenzo Incenzo’nun sözleriyle yorumlanan müzikal, Zorlu Cen...
EMOJİLE

İtalyan yapımcı David Zard’ın modern yorumu, Giuliano Peparini’nin özgün rejisi, Gerard Presgurvic’in besteleri ve Vincenzo Incenzo’nun sözleriyle yorumlanan müzikal, Zorlu Center PSM’de sahnelenmeye başladı.

IEG Live organizasyonuyla sahnelenen gösteri öncesi, AA muhabirine açıklamada bulunan IEG’nin CEO’su Kemal Gürkaynak, Şubat ayında sahnelenen oyunun, basındaki haberlerin de etkisiyle büyük ilgi görmesi üzerine, ekibi ikinci kez İstanbul’a getirdiklerini söyledi.

Önceki ekibin aynısının Türkiye’ye geldiğini kaydeden Gürkaynak, ’45 kişilik genç ve dinamik bir ekip. Bir de İtalyan sıcaklığı olduğu için bizim kendi ekibimizle de çok iyi, iç içe geçmiş durumdalar. Aşağıya, back stage’e gittiğiniz zaman, kendinizi İtalya’da gibi hissediyorsunuz. Bir mutluluk çöküyor. İnsanların hakikaten, özellikle Romeo ve Jüliet gibi müzikallerde, o mutluluğu birazcık kendilerine pencere açıp, günün yoğunluğu stresinden ayrılıp, kendilerini çok mutlu edebilecekleri bir prodüksiyon olarak görüyorum’ diye konuştu.