Gelecek Uzun Sürer 11 Kasım’da Sinemalarda

Türk Sineması
Dünya promiyerini 36. Toronto Film Festivali’nde yapan, Ozcan Alper’in ikinci uzun metrajli filmi Gelecek Uzun Surer, 11 Kasim’da sinemaseverlerle buluşuyor. Son olarak 17-25 Eylul t...
EMOJİLE

Dünya promiyerini 36. Toronto Film Festivali’nde yapan, Ozcan Alper’in ikinci uzun metrajli filmi Gelecek Uzun Surer, 11 Kasim’da sinemaseverlerle buluşuyor.

Son olarak 17-25 Eylul tarihleri arasinda gerceklestirilen 18. Adana Altin Koza Film Festivali’nin Ulusal Uzun Metraj Film Yarismasi’nda Yilmaz Guney Juri Ozel Odulu basta olmak uzere SIYAD (Sinema Yazarlari Dernegi) En Iyi Film odulu, En Iyi Goruntu Yonetmeni, En Iyi Muzik odullerine layik gorulen Gelecek Uzun Surer’in basrol oyuncularindan Durukan Ordu da En Iyi Erkek Oyuncu odulunu kazanmisti.

Filmde agitlar ustune arastirma yapan Sumru’nun ulkenin guneydogusuna yaptigi yolculuk konu ediliyor. Filmin basrollerini Gaye Gursel, Durukan Ordu, Sarkis Seropyan ve Osman Karakoc paylasiyor.

Ilk filmi Sonbahar’la yurtici ve yurtdisinda 30’dan fazla odul alan Ozcan Alper’in senaryosu da kendisine ait olan ikinci filminin yapimciligini Almanya (UNAFILM) ve
Fransa’yla (ARIZONA FILMS) beraber Nar Film ustleniyor.

Haber Türk