Animasyon Meraklılarına Müjde

Filmler
Bu yıl 13-22 Kasım tarihleri arasında gerçekleştirilecek olan  6. İstanbul Animasyon Festivali’ne başvurular başladı.  Bu yıl altıncısı düzenlenecek olan festivalin yarışma b...
EMOJİLE
Bu yıl 13-22 Kasım tarihleri arasında gerçekleştirilecek olan  6. İstanbul Animasyon Festivali’ne başvurular başladı. 

Bu yıl altıncısı düzenlenecek olan festivalin yarışma bölümünde  bugüne kadar 50’nin üzerinde ülkeden başvuran 2190 filmden, 709’u festival sırasında gösterildi.

Hikayesi ile animasyon tekniğini en iyi harmanlayan kısa filme, ”İstanbul Animasyon Festivali Büyük Ödülü”nün verileceği yarışmada, ”Uzun Metraj”, ”Türk Kısa Filmi”, ”Öğrenci Filmi”, ”İlk Film”, ”Müzik Klibi” kategorilerinde ödül verilecek.

6. İstanbul Animasyon Festivali’nde bizleri hoş bir yenilik bekliyor. Festival ilk kez uzun metraj filmleri de kabul edecek ve izleyicileri bu sene en yeni ve en iyi uzun metraj animasyon filmleri izleme şansı bulacak.

Bu yıl açılan yarışma ile yerli üreticileri desteklemek adına İstanbul Animasyon Festivali’ne başvuran Türk filmlerinden oluşturulacak özel bir seçki bir DVD haline getirilecek ve iletişimde olduğumuz kanallar vasıtasıyla uluslararası gösterimleri organize edilecek.

Yarışma koşulları ve başvuru için  http://www.iafistanbul.com