Macera Devam Ediyor…

Filmler
Maceraya hazır olun. Buz Devri’nin sıfırın altında yaşayan cesur kahramanları mükemmel bir macera ile geri dönüyorlar. Buz Devri 3: Dinozorların Şafağı‘nda Manny, Diego, Sid ve arkadaşları...
EMOJİLE

Maceraya hazır olun. Buz Devri’nin sıfırın altında yaşayan cesur kahramanları mükemmel bir macera ile geri dönüyorlar. Buz Devri 3: Dinozorların Şafağı‘nda Manny, Diego, Sid ve arkadaşları bir zaman makinasıyla dinozorların yaşadığı devre giderler ve kendilerini aklını kaçırmış gibi duran değişik hayvan türleriyle eğlenceli ve tehlikeli bir maceranın tam ortasında bulurlar. 1 Temmuz 2009‘da gösterimde…

FİLMİN KONUSU:

Buz Devri’nde hayat bildiğimiz gibi devam etmektedir. Scrat yine asla ele geçiremediği meşe palamudunun peşinde dolaşırken bu kez aşkla tanışır. Kılıç dişli kaplan Diego, arkadaşlarıyla ilişkisinde çok yumuşak bir tavır sergileyip sergilemediğini sorgularken, Manny ve Ellie, yavruları minik mamutun doğmasını beklemektedirler.

Öte yandan Tembel Sid, bulduğu yumurtalardan çıkan yavrularla kendine geçici bir aile kurmak isteyince, olanlar olur. Kahramanlarımız Sid’i başına aldığı belalardan kurtarmak için çıktıkları yolculukta, kendilerini yeni bir bitki örtüsünün yer aldığı, değişik vahşi hayvan türlerinin yaşadığı gizemli ve tehlikeli bir dünyada bulurlar.
         
Buz Devri 3: Dinozorların Şafağı / Ice Age: Dawn of the Dinosaurs

Yönetmen: Carlos Saldanha, Mike Thurmeier Seslendirenler: Simon Pegg, Seann William Scott, John Leguizamo, Denis Leary, Queen Latifah, Josh Peck, Joey King, Ray Romano, Chris Wedge, Karen Dishe Türü: Animasyon Yapım: 2009 ABD yapımı Gösterim Tarihi: 1 Temmuz 2009 (Tiglon)
Web Sitesi: http://www.iceagemovie.com/