Aynı Filmde Buluşuyorlar!

Filmler
En son atv’de yayınlanan ‘Parmaklıklar Ardında’ adlı dizide rol alan Fikret Kuşkan ile ‘Bir İstanbul Masalı’yla yıldızı parlayan Ahu Türkpençe, ‘Ölü Yaprak Vuruşu&#...
EMOJİLE

En son atv’de yayınlanan ‘Parmaklıklar Ardında’ adlı dizide rol alan Fikret Kuşkan ile ‘Bir İstanbul Masalı’yla yıldızı parlayan Ahu Türkpençe, ‘Ölü Yaprak Vuruşu’ filminde biraraya geliyor. İkiliye, bol ödüllü ‘Sonbahar’da oynayan genç oyuncu Onur Saylak da eşlik edecek.

Senaryosu ödüllü

Cengiz T. Asiltürk’ün aynı adlı romanından uyarlanan ‘Ölü Yaprak Vuruşu‘nda ayrıca Aytaç Arman, Fikret Hakan, Betül Arım ve Cüneyt Türel gibi isimler de rol alacak. Yapımcılığını Epigram Film adına Ayrın Yıldırım’ın üstlendiği filmin yönetmen koltuğunda ise eserin sahibi Cengiz T. Asiltürk oturacak. Orhon Murat Arıburnu Yarışması’nda, ‘Uzun Metrajlı Sinema Filmi’ dalında ödül alan senaryonun çekimlerine 20 Ağustos’ta başlanacak. 2010’da vizyona girecek filmin çekimleri Muğla, Denizli ve İstanbul‘da gerçekleşecek.

Köyceğizli ailenin dramı

‘Ölü Yaprak Vuruşu‘nun konusu kısaca şöyle: "Köyceğiz’de yaşayan Güneyli Ailesi, 1980’lerde, o zamanlar sekiz yaşında olan oğulları Özgür üzerinden bir felaket yaşar. Kızları Nurhan, kardeşini bu felaketten koruyamadığı için bunalıma girip intihar eder. Yaşanan felâketten kendini sorumlu tutan baba Nuri Bey evi terk eder. Özgür, ilerleyen yıllarda üniversite eğitimini bahane ederek İstanbul’a gider ama çocukluğunda yaşadığı felaketin izlerini silemez. Babasının eve dönmesiyle o da döner ama umduğunu bulamaz."