Durmadan Film Çekiyor!

Filmler
Romantik komedi filmlerinin ünlü yıldızı Jennifer Aniston, yeni filminde ”genç sevgilileri” tercih eden 30’lu yaşlardaki bir kadını canlandıracak. Sinema sektörü yayın organı Variety...
EMOJİLE

Romantik komedi filmlerinin ünlü yıldızı Jennifer Aniston, yeni filminde ”genç sevgilileri” tercih eden 30’lu yaşlardaki bir kadını canlandıracak.

Sinema sektörü yayın organı Variety‘nin haberine göre, CBS Film’in yapımcılığını üstleneceği ”Pumas” isimli filmin yönetmenliğini Wayne McClammy üstlenecek.

Magazin basınında ”kendinden genç sevgililerden hoşlanan kadın” anlamında kullanılan ”puma” tanımlamasından esinlenilerek ismi konulan filmin senaryosunu Melissa Stack kaleme aldı.

Filmin öyküsü, sürekli olarak kendinden genç erkeklerle romantik ilişkilere girmeyi tercih eden 30’lu yaşlardaki iki kadın etrafında gelişiyor. Fransa’da kayak tatiline giden iki arkadaşın, burada romantik beklentilerinin ve yaşamlarının değişmesini konu alan filmin yapım ekibinde, Jon Gordon, Scott Z. Burns ve Kristin Hahn da yer alacak.

Jennifer Aniston, şu günlerde Sony Film tarafından çekimleri sürdürülen ”Bounty Hunter” isimli film için kamera karşısına geçti. Oyuncu, ayrıca ”The Baster” isimli filmde Jason Bateman ile başrolü paylaşacak ve ‘‘Holler” adlı filmin yapımcılığını üstlenecek.