Sinemalarda 2 Yeni Film

Filmler
Bu hafta vizyonda bir çizgi film uyarlaması olan "G.I. Joe: Kobra’nın Yükselişi / G.I.Joe The Rise of Cobra" ve bir animasyon filmi olan "Terra’yı Kurtarmak / Battle For Ter...
EMOJİLE

Bu hafta vizyonda bir çizgi film uyarlaması olan "G.I. Joe: Kobra’nın Yükselişi / G.I.Joe The Rise of Cobra" ve bir animasyon filmi olan "Terra’yı Kurtarmak / Battle For Terra" adlı iki film var.

G.I. Joe: Kobra’nın Yükselişi adlı filmde Sienna Miller’ı izleyeceğiz. Film için saçını siyaha boyatan güzel yıldız, filmde giyeceği deri kostümü beğendiği için filme evet demiş.

Bu hafta vizyona girecek filmlerin konusu şöyle;

”G.I JOE-KOBRA’NIN YÜKSELİŞİ”

Macera ve aksiyon türünün ilgi çekici örneklerinden ”G.I Joe-Kobra’nın Yükselişi” gösterime girdi.

Başrolünü Adewale Akinnuoye-Agbaje, Christopher Eccleston, Joseph Gordon-Lewitt, Buy-Hun Lee, Sienna Miller ve Rachel Nichols‘ın üstlendiği filmin yönetmenliğini ”Mumya” serisi ile tanınan Stephen Sommers üstleniyor. Senaryosunu Stephen Sommers, Skip Woods ve Stuart Beattie‘nin kaleme aldığı film, terörizme karşı savaşan kahramanların, kötülüğe karşı savaşan iyilerin hikayesini anlatıyor.

Film, Orta Asya dağlarından Mısır’ın çöllerine, Paris’in kalabalık caddelerinden Kuzey Kutbu’na kadar her yerde ”G.I. Joe” olarak bilinen seçkin ajan ekibinin, silah tüccarı Destro ve dünyayı kaosa sürüklemek isteyen gizemli ”Kobra” örgütüyle savaşmak için geleceğin casus teknolojisini ve askeri teçhizatlarını kullanmasının sürükleyici hikayesi…

BATTLE FOR TERRA/TERRA’YI KURTARMAK

Macera-bilim kurgu türündeki animasyon yapım ”Battle for Terra” da bu hafta seyirciyle buluştu. Bir kısa filme dayanan yapım, 2008 Ottawa Uluslararası Animasyon Festivali’nde ”En İyi Animasyon Büyük Ödülü”nün sahibi oldu.

Aristomenis Tsirbas‘ın yönettiği ve senaryosunu yazdığı animasyonun konusu kısaca şöyle:
Terra, barış dolu canlıların yaşadığı huzurlu bir gezegendir ama bir gün insanların saldırısına maruz kalır. Kendi gezegenlerini yaşanmayacak hale getiren insanlardan hayatta son kalanlar, yeni yaşam alanı ararken hayatta kalmak için gemilerinin dümenini Terra’ya kırmaktan başka çare bulamaz. Ancak bu durum, insan ırkı ve Terra’da yaşayan canlılar arasında bir savaşa sebep olacaktır.