X Files Yeni Dosyayla Geliyor!

Filmler
X Files dizisinde Ajan Dana Scully’yi canlandıran Gillian Anderson, 2012 yılında yeni bir filmin gösterime girebileceğini açıkladı. Sarajevo Film Festivali’ne katılan 44 yaşındaki oyuncu, ...
EMOJİLE

X Files dizisinde Ajan Dana Scully’yi canlandıran Gillian Anderson, 2012 yılında yeni bir filmin gösterime girebileceğini açıkladı. Sarajevo Film Festivali’ne katılan 44 yaşındaki oyuncu, Fox Mulder karakterini canlandıran 49 yaşındaki aktör David Duchovny ile birlikte 1998’den 2008’e kadar kamera karşısına geçmişti.

Anderson yaptığı açıklamada üçüncü filmin yapılmaması için hiçbir sebep olmayacağını söyledi ve sözlerine ekledi, “Eğlenceliydi, çok çalışmamız gerekti, birlikte çalıştığımız gruba karşı büyük bir bağlılık hissediyorum ve hâlâ iyi vakit geçiriyoruz.”

İlk "X Files" filmi "The X Files Fight the Future" dünya çapında 190 milyon dolar hasılat yapmış, geçen yıl çekilen ikinci film "İnanmak İstiyorum" / "I Want to Believe" de 68 milyon dolarda kalmasına rağmen bütçesini ikiye katlamayı başarmıştı.