Arthur Cem Yılmaz

Filmler
Cem Yılmaz‘ın seslendirdiği "Arthur: Maltazar’ın İntikamı (Arthur et la Vengeance de Maltazard-Arthur and the Revenge of Maltazard)" bugün gösterime giriyor. Yılmaz‘a dubla...
EMOJİLE

Cem Yılmaz‘ın seslendirdiği "Arthur: Maltazar’ın İntikamı (Arthur et la Vengeance de Maltazard-Arthur and the Revenge of Maltazard)" bugün gösterime giriyor.

Yılmaz‘a dublajda Ozan Güven, Özkan Uğur, Volkan Severcan ve Ziya Kürküt gibi isimler eşlik ediyor. Daha şimdiden üçüncü filmin hazırlıklarına başlayan yönetmen Luc Besson, serinin ikinci filmi Arthur‘u bu kez Minimoyların ülkesine gönderiyor.

Çocuklar kadar yetişkinlerin de ilgisini çekecek filmde, Arthur prenses Selenia‘dan geldiğini düşündüğü bir pirinç tanesi üzerindeki ‘yardım’ çağrısının peşinde endisini tehlikeden tehlikeye atılıyor. Tehlikeli geçitten geçmek, Max‘in kelle koparan barına uğramak, Kröb‘ün ordusu ile savaşmak, Betameche‘nin derisini kurtarmak, farelerle, kurbağalarla, tüylü örümceklerle savaşmak bu zorluklardan birkaçı.

Arthur, Minimoyların köyüne vardığında aslında hiç kimsenin yardım çağrısında bulunmadığını anlasa da artık iş işten geçmiştir.