‘Hobbit’ler Geliyor!

Filmler
Çekilecek, çekilmeyecek derken, Yüzüklerin Efendisi‘nde yaşananların öncesini anlatan Hobbit’ten yeni haber var. İki bölüm halinde çekilmesi planlanan projeden uzun süredir ses çıkmıyordu....
EMOJİLE

Çekilecek, çekilmeyecek derken, Yüzüklerin Efendisi‘nde yaşananların öncesini anlatan Hobbit’ten yeni haber var. İki bölüm halinde çekilmesi planlanan projeden uzun süredir ses çıkmıyordu. Sonunda bu sessizliği, serinin yıldız oyuncusu Ian McKellen bozdu. Gandalf rolüyle akıllara kazınan oyuncu, uzun zamandır beklenen Hobbit’in çekimlerine gelecek yıl başlanacağını söyledi. "Amacımız filme Ocak ayında başlamak" diyen McKellen, filmde yer alıp almayacağı dedikodularına da bu şekilde son vermiş oldu. McKellen, Gandalf rolünden vazgeçmedi.

Filmi Guillermo De Toro‘nun çekeceği açıklanmış ancak yönetmen projeden ayrılmıştı. Filmi kimin yöneteceği tartışılırken Peter Jackson‘ın adı gündeme gelmiş ve yapım şirketinden herhangi bir yalanlama yapılmamıştı. Yapım şirketiyle görüşmeleri süren Peter Jackson, geçtiğimiz günlerde proje hakkında konuştu ve çok yakında net bir açıklama yapacaklarını söyledi.