Şimşek’in Villa Parası Minyeli’den

Filmler
Beyaz Sinemanın 40 Yılı adlı film festivaline konuk olan Yönetmen Mehmet Tanrısever, CHP İstanbul İl Başkanı Berhan Şimşek‘le ilgili çok önemli açıklamalarda bulundu. Mehmet Tanrısever, Berhan Ş...
EMOJİLE

Beyaz Sinemanın 40 Yılı adlı film festivaline konuk olan Yönetmen Mehmet Tanrısever, CHP İstanbul İl Başkanı Berhan Şimşek‘le ilgili çok önemli açıklamalarda bulundu.

Mehmet Tanrısever, Berhan Şimşek‘in oyunculuk kariyerinin yanısıra, zenginliğini de Minyeli Abdullah filmine borçlu olduğunu söyledi. Minyeli Abdullah filminin ilk bölümünde Perihan Savaş‘ın 10 milyon TL’ye, Berhan Şimşek’in ise sadece 1,5 milyon TL’ye oynadığını hatırlatan Tanrısever, 2. filmde Perihan Savaş’a da Behan Şimşek’e de 25’er milyon TL para ödediğini anlattı.

"PERİHAN SAVAŞ ARSA, BERHAN ŞİMŞEK VİLLA ALDI"

Mehmet Tanrısever, Minyeli Abdullah 2 filmi için Perihan Savaş ve Berhan Şimşek‘e ödediği 25’er milyon TL’nin nasıl harcandığını da anlattı. Tanrısever, Perihan Savaş’ın filmden aldığı parayla arsa aldığını, Berhan Şimşek’in ise toplu olarak çektiği parayı villaya yatırdığını söyledi.

www.on5yirmi5.com