Robert Kimseye Benzemiyor

Filmler
SERVETİNİ BİLMİYOR Twilight film serisiyle yıldızı parlayan Robert Pattinson, hiçbir Hollywood oyuncusuna benzemiyor… Film serisinden elde ettiği parayla beyazperdenin en çok kazanan gençleri ar...
EMOJİLE

SERVETİNİ BİLMİYOR

Twilight film serisiyle yıldızı parlayan Robert Pattinson, hiçbir Hollywood oyuncusuna benzemiyor… Film serisinden elde ettiği parayla beyazperdenin en çok kazanan gençleri arasında ilk sıralarda yer alan 24 yaşındaki Pattinson, buna rağmen her zaman ikinci el kıyafetleri daha çok sevdiğini ve alışverişte çok para harcamayı sevmediğini söylüyor. Servetinin ne kadar olduğunu bilmediğini belirten yakışıklı oyuncu, bugüne kadar en çok parayı severek çaldığı gitara verdiğini ifade etti.

TEKLİFLERİ REDDEDİYOR
Oyunculuğu severek yapan Pattinson, diğer oyuncuların aksine kendine gelen reklam tekliflerine hayır diyor. Gösteri dünyasının birçok ünlü ismi servetine reklamlarla servet katarken Pattinson sadece oyunculuk yapmak istiyor. Başarılı oyuncu, giyim markası Burberry’nin, reklam yüzü olması için teklif ettiği 1.5 milyon Euro’yu kabul etmedi. Kendisine gelen albüm teklifine de hayır diyen Pattinson, “Ben sadece oyunculuk yapmak istiyorum” diyor.