‘Batman’in Kötüleri Belli Oldu!

Filmler
‘The Dark Knight Rises’ın ‘kötüler’ kadrosu nihayet resmiyet kazandı. Warner Bros.’un açıklamasına göre, son dönemin popüler oyuncusu Anne Hathaway filmde Kedikadın Selin...
EMOJİLE

‘The Dark Knight Rises’ın ‘kötüler’ kadrosu nihayet resmiyet kazandı. Warner Bros.’un açıklamasına göre, son dönemin popüler oyuncusu Anne Hathaway filmde Kedikadın Selina Kyle’ı canlandıracak. Böylelikle Hathaway, 1992’de Michelle Pfeiffer ve 2004’de Halle Berry’den sonra Batman’de Kedikadın kostümünü giyen üçüncü aktris olacak.

 

Yönetmen Nolan konu hakkında, "Anne Hathaway ile çalışma fırsatı yakaladığım için heyecanlıyım. Hikâyemizi tamamlarken kadromuza harika bir katkı sağlayacak" şeklinde konuştu.

 

RAKİPLERİNİ ELEDİ

Filmde kötü adam ‘Bane’i canlandıracağı açıklanan Tom Hardy hakkında ise Nolan, "Tom ile tekrar çalışacağım için çok mutluyum. Ayrıca onu Batman’in en korkunç düşmanlarından birine hayat verirken izlemek çok heyecan verici olacak" dedi.

 

28 yaşındaki Hathaway, Natalie Portman, Keira Knightley, Rachel Weisz, Naomi Watts ve Blake Lively gibi aktrislerin arasından sıyrılarak Kedikadın seçildi.

 

Habertürk