Galadaki Sıkıyönetim Tesadüf mü?

Filmler
Haber: Hüseyin Güneş Yönetmenliğini Ömer Faruk Sorak’ın, başrollerini ise Belçim Erdoğan ve Mehmet Günsür’ün üstlendiği “Aşk Tesadüfleri Sever” filmin galası dün akşam Kanyon A...
EMOJİLE

Haber: Hüseyin Güneş

Yönetmenliğini Ömer Faruk Sorak’ın, başrollerini ise Belçim Erdoğan ve Mehmet Günsür’ün üstlendiği “Aşk Tesadüfleri Sever” filmin galası dün akşam Kanyon Alışveriş Merkezi’nde yapıldı.

Kanyon Alışveriş Merkezi’nde düzenlenen galaya Gülben Ergen, Naz Elmas, Cem Yılmaz, Demet Akbağ ve Burak Kut gibi ünlü isimler katıldı. Galada çok sayıda ‘iri yarı’ özel güvenlik görevlisinin bulunması dikkat çekerken, film izlemeye gelen basın mensuplarının sadece oyuncular ile toplu röportaj yapmasına izin verildi.

Galada basın mensuplarının filmi izleyemeyeceklerinin belirtilmesinin ardından ise gazeteciler toplu olarak mekanı terk etti.

Galaya haber için davet edilen basın mensupları ‘filmi izleyemeyeceklerini ve özel röportaj alamayacaklarını belirtilmesine’ sert tepki gösterirken, bu uygulamaya anlam vermenin mümkün olmadığı belirttiler.

Bir yanda sinema oyuncularının basın neden bizim haberlerimizi yapmıyor gibi serzenişler, diğer yandan ise ‘Aşk Tesadüfleri Sever’ filminin galasında yaşandığı gibi basın mensuplarına yapılan engellemeler sinema sektöründeki çelişkili anlayışın yansıması olarak gösterildi. Basın mensuplarının bu türden uygulamalara maruz kalması durumunda daha sert tepki gösterecekleri ve sinema sektörü ile yapımcıların bu uygulamaları sebebiyle giderek daha fazla yara alacakları belirtildi.

on5yirmi5.com