Tüm Dünyada Aynı Anda Vizyona Girecek

Filmler
Avrupa’da gişe rekorları kıran "A bout portant" filminin Belçikalı yapımcısı Sylvain Goldberg (Nexus Factory) ve Türkiye’de son yapımı "Kolpaçino Bomba" filmi ile iyi b...
EMOJİLE

Avrupa’da gişe rekorları kıran "A bout portant" filminin Belçikalı yapımcısı Sylvain Goldberg (Nexus Factory) ve Türkiye’de son yapımı "Kolpaçino Bomba" filmi ile iyi bir gişe başarısı yakalayan yapımcı Tayfun Topal ortak bir projeye imza atmaya hazırlanıyorlar. 2012 yılında vizyona girecek olan “Gizli Yüzler” Türkiye ile eşzamanlı olarak tüm dünyada gösterime girecek.

Yönetmenliğini ve senaristliğini Belçika doğumlu Türk yönetmen Sümeya Kökten’in üstlendiği "Gizli Yüzler" de Meriç Benlioğlu, Gülseven Yılmaz, François Vincentelli, Yeşim Ceren Bozoğlu ve Oğuz Galeli rol alacak. Belçika, Fransa ve Türkiye ortak yapımı olan filmin görüntü yönetmenliğini ise Amerika’dan film için özel olarak gelecek olan Tiago Mesquita yapacak. Filmin deneme çekimleri Brüksel’de gerçekleştirilecek. Çekimler ise 1 Haziran’da başlayacak. Filmin ekibi şimdi bu özel projeyi tüm dünyada Şubat 2012’de vizyona yetiştirmek için çalışmalarına hızla devam ediyor.

‘GİZLİ YÜZLER’İN HİKÂYESİ
Çocukluğundan beri yoksulluk içinde büyüyen Pınar (Meriç Benlioğlu), 20 yaşına gelince bu hayattan kurtuluş yolu olarak 55 yaşındaki patronu Mehmet Can’la evlenmeyi görür. Pınar bu evliliği ile birlikte kariyerinde de hızlıca ilerler. 5 yıl boyunca mutlu bir evlilik geçirirler, ta ki Mehmet’in sağlık sorunları başlayana kadar.

Artık tüm sorumluluk Pınar’a kalmış ve sorumluluklar ona ağır gelmeye başlamıştır. Kendini biraz olsun rahatlatmak için kalbi aynı şirkette çalışan bir personele kaymıştır. İşte bundan sonra Pınar’ın nefes kesen gerilim, dram ve heyecan dolu hayat serüveni başlar.
 

Haber Türk