Kaptan Amerika Filmleri!

Filmler
Captain America’nın bugüne kadar çevrilen filmlerini hatırlayalım… İlk olarak 1944 senesinde dönemim modası olan kısa filmleri gösterimi girdi. Her biri ortalama 15 dakika süren toplam 15 ...
EMOJİLE

Captain America’nın bugüne kadar çevrilen filmlerini hatırlayalım…

İlk olarak 1944 senesinde dönemim modası olan kısa filmleri gösterimi girdi. Her biri ortalama 15 dakika süren toplam 15 film için sinemada boy gösteren üçüncü süper kahraman filmi de diyebiliriz. İlk ikisi “The Adventures of Captain Marvel” (1941) ve “Batman” (1943) filmleriydi.

1979 senesinde televizyon için çevrilen iki Captain America filmi ile kahramanımız sessizliğini bozdu. Filmlerin adı “Captain America” ve “Captain America II:Death Too Soon”du. Ucuz yapımlar beraberinde başarısız filmleri de getirmişti.

Son olarak 1990 senesinde “Captain America” filmi çevrildi. Dağıtım sorunu sebebiyle film video filmi olmaktan ileriye gidemedi. İlginç olan ise sadece üç ülkede gösterime giren film ülkemizde de gösterime girmişti (diğer iki ülke Arjantin ve İngiltere). Daha çok yazlık sinemaların eğlenceliği olmuştu.

Bakalım ilk kez yüksek bir bütçe ile hazırlanan Captain America filmi seyircileri memnun edecek mi?

kahramanlarsinemada.com – ötekisinema.com