Tenten Beyazperdeye Geliyor!

Filmler
Belçika’nın sevilen çizgi roman kahramanı “Tenten” beyazperdeye 3 boyutlu olarak geliyor. Peter Jackson’un yapımcılığını üstlendiği filmin yönetmen koltuğunda ise sinemanın dah...
EMOJİLE

Belçika’nın sevilen çizgi roman kahramanı “Tenten” beyazperdeye 3 boyutlu olarak geliyor. Peter Jackson’un yapımcılığını üstlendiği filmin yönetmen koltuğunda ise sinemanın dahi çocuğu Steven Spielberg oturuyor.

Ünlü Belçikalı çizer Herge’nin çizgi dünyasına kazandırdığı Tenten, bütün dünyada en çok satan çizgi romanların başını çekmiş, maceraları her yaştan insana hitap etmişti. Genç bir gazeteci ve gezgin olan Tenten heyecan verici bir macerayla daha karşımızda.Tenten ve arkadaşları bu kez Kaptan Haddock?un atasının batan gemisinin peşine düşüyor.

Bu tehlikeli yolculukta hazine avcılığına soyunan ekibi, birçok sürpriz bekliyor. Tenten’e her zaman olduğu gibi bu serüveninde de Kaptan Haddock, Profesör Turnusol, İkiz ajanlar ve minik yoldaşı Milu eşlik ediyor. 82 yıldır hayatımızda olan Tenten, sinemanın dahi çocuğu Steven Spielberg tarafından beyazperdeye taşındı.

Filmin yapımcılığını ise “Yüzüklerin Efendisi” üçlemesini sinemaya uyarlayan yönetmen Peter Jackson üstlendi. 3D animasyon tekniğiyle hazırlanan film, Kasım ayında vizyonda..

sinefesto