Impact Adayları Açıklandı

Filmler
Bu yılki adaylar, çevresel sorunlar, sosyal adaletsizlik, küresel çatışma gibi konuları işliyor. Franny Armstrong yönetmenliğindeki The Age of Stupid filminde, Postlethwaite, dünyanın harap bir halde ...
EMOJİLE

Bu yılki adaylar, çevresel sorunlar, sosyal adaletsizlik, küresel çatışma gibi konuları işliyor. Franny Armstrong yönetmenliğindeki The Age of Stupid filminde, Postlethwaite, dünyanın harap bir halde olduğu 2055 yılında insanların neden küresel ısınmanın önüne geçemediğini anlamak için 2008 yılı “arşiv” görüntülerini izleyen bir adamı canlandırıyor.

Belgesel dalında geçen yıl Oscar’da yarışan Burma VJ ile Su Belası filmleri ile The End of the Line ve The Reckoning: The Battle for the International Criminal Court filmleri, Impact Ödülü’nün diğer adayları. Ödül jürisinde, Şişir Beni filminin yönetmeni Morgan Spurlock, aktris Thandie Newton ve Ürdün Kraliçesi Nur bulunuyor. 11 ekimde Londra’da düzenlenecek bir törenle açıklanacak ödülün sahibi 50 bin avro değerinde bir para ödülünün de sahibi olacak.