Oscar’ların da Favorisi Oldu!

Filmler
Şimdiden bu dalda olası aday filmlerin ve bu filmlerin şansları değerlendirilirken, Nuri Bilge Ceylan’ın Cannes’da Jüri Büyük Ödülü’nü Dardenne Kardeşler’in son filmiyle paylaş...
EMOJİLE

Şimdiden bu dalda olası aday filmlerin ve bu filmlerin şansları değerlendirilirken, Nuri Bilge Ceylan’ın Cannes’da Jüri Büyük Ödülü’nü Dardenne Kardeşler’in son filmiyle paylaştığı Bir Zamanlar Anadolu’da filmi de favoriler arasında gösteriliyor.

Filmmisery.com sitesinin haberine göre, Aki Kaurismaki’nin Le Havre (Finlandiya), Hong-jin Na’nın Hwanghae (Güney Kore), Vibeke Lokkeberg’in Tears of Gaza(Norveç) ve Markus Schleinzer’in Michael (Avusturya) filmleri Bir Zamanlar Anadolu’da filmiyle birlikte en yüksek şans verilen yapımlar arasında gösteriliyor.

Bunların dışında Dogtooth’un izinden giden deneysel ve kural yıkıcı Yunan filmiAttenberg, Holokost döneminde yaşananları ekrana taşıyan Polonya filmi In Darkness ve Cannes’da büyük yankı uyandıran Fransız filmi Polisse de sürpriz yapması muhtemel filmler olarak öne çıkıyor.