Filmekimi bu hafta sonu başlıyor!

Filmler
 İstanbul’da 28 Eylül-6 Ekim tarihleri arasında düzenlenen Filmekimi, geçtiğimiz yıl olduğu gibi bu yıl da sinema keyfini Ekim ayı boyunca Türkiye’nin farklı kentlerine taşıyor. İstan...
EMOJİLE

 İstanbul’da 28 Eylül-6 Ekim tarihleri arasında düzenlenen Filmekimi, geçtiğimiz yıl olduğu gibi bu yıl da sinema keyfini Ekim ayı boyunca Türkiye’nin farklı kentlerine taşıyor. İstanbul dışında yapılacak Filmekimi gösterimlerinin tarihleri ve mekânları ise şöyle:

28-30 Eylül Bursa / Cinetech Korupark Sineması
4-6 Ekim İzmir / Karaca Sineması
11-13 Ekim Ankara / Büyülü Fener Kızılay Sineması
11-13 Ekim Trabzon / Varlıbaş Alışveriş Merkezi Atapark Avşar Sineması 
25-27 Ekim Diyarbakır / Ninova Prestige Sinemaları
25-27 Ekim Gaziantep / Sinepark Nakıp Ali Sinemaları

Filmekimi broşürlerinizi Atlas, Beyoğlu ve Nişantaşı Citylife City’s sinemaları, Biletix satış noktaları, Lale Kart Buluşma Noktaları ve İKSV’den temin edebilirsiniz.

Filmekimi biletleri Biletix satış kanallarının yanı sıra Atlas ve Beyoğlu sinemaları gişelerinden satışa sunulacak.

SEANS DEĞİŞİKLİĞİ ve BİLET İADESİNE DAİR
• 28 Eylül 13.30’da Beyoğlu Sineması’nda gösterilecek olan MAVİ EN SICAK RENKTİRfilminin gösterimi 16.30’da bitecektir.
• Beyoğlu Sineması’nda bir sonraki seansta METRO MANİLA 16.45’te başlayacak ve 18.45’te bitecektir.
• Atlas Sineması’nda veya Nişantaşı Citylife City’s’de 16.00 seansına, ayrıca Nişantaşı Citylife City’s’de 19.00 seansına bilet almış olan izleyicilerimiz bu gösterimlere yetişemeyeceklerdir. Söz konusu gösterimler için talep eden izleyicilerimiz biletlerini iade edebilirler.

• Dikkat! 28 Eylül 13.30‘da Beyoğlu Sineması‘nda gösterilecek olan MAVİ EN SICAK RENKTİR filminin süresi uzun olduğu için bir sonraki seanstaki METRO MANİLA 16.45’te başlayacaktır.
• Seans Değişikliği: 28 Eylül Cumartesi günü 13.30‘da teknik bir nedenle BEYOĞLUSinemasında 3x3D filmini gösteremiyoruz. Bu film yerine aynı seansta MAVİ EN SICAK RENKTİRgösterilecek. 3X3D ise aynı saatte Nişantaşı Citylife City’s Salon 3‘te gösterilecek.

Filmekimi

• Sürpriz film: Senaryo yazarı olarak ünlenen Steven Knight’ın yazıp yönettiği Locke adlı film Filmekimi programına eklendi. Seanslar: A 2 Ça. 19.00 / A 3 Pe. 11.00 / NC 6 Pz. 21.30
• Program değişikliği: 3x3D filmi, teknik bir sorun nedeniyle Beyoğlu sinemasındaki 28 Eylül 13.30 seansında gösterilemeyecektir. Bu film yerine bu seansta Mavi En Sıcak Renktir gösterilecektir.

Vodafone FreeZone sinema kampanyası Filmekimi’nde de sürüyor
12. Filmekimi’nin sponsoru Vodafone FreeZone, sinema kampanyasını Filmekimi’nde de sürdürüyor. Vodafone FreeZone’lular Filmekimi’nde alacakları bir bilet için aynı seansta bir de hediye bilet kazanıyor. Vodafone FreeZone hediye bilet işlemi Biletix internet sitesi üzerinden ve Atlas ile Beyoğlu sinemaları gişelerinden yapılabilir. 28 Eylül’den itibaren Nişantaşı Citylife City’s sinemasından da işlem yapılacaktır.