Android İçin En İyi 20 Uygulama

Bilgisayar
Haberin fotogalerisi için tıklayınız… Android’in tabletlere özel sürümü Android 3.0 Honeycomb, etki alanını hızla genişletiyor. Eğer siz de bir tablet sahibiyseniz ya da yeni bir tablet al...
EMOJİLE

Haberin fotogalerisi için tıklayınız…

Android’in tabletlere özel sürümü Android 3.0 Honeycomb, etki alanını hızla genişletiyor. Eğer siz de bir tablet sahibiyseniz ya da yeni bir tablet almayı düşünüyorsanız bu uygulamaları görmeden geçmeyin!

Akıllı telefon pazarının tozunu Android ile atan Google, tablet dünyasına da kayıtsız kalmadı ve mobil dünyanın yeni gözdeleri için de özel bir mobil işletim sistemi geliştirdi. Android 3.0 Honeycomb ile Google, tümüyle tablet bilgisayar odaklı bir arayüzü ve tabletlere has özellikleri üzerinde taşıyan bir işletim sistemini kullanıcılara sunmuş oldu.
Motorola, Samsung gibi  mobil dünyanın dev isimleri tablet pazarına çekmeyi başaran Android’in en önemli rakibi hiç şüphesiz iOS’li iPad. Google, Android 3.0 ile birlikte iPad’in bir adım önüne geçmiş gibi görünse de iPad hâlâ önemli ayrıcalıklara sahip diyebiliriz.

Hali hazırda AppStore içersinde 65.000’in üzerinde sadece iPad’e özel üçüncü şahıs yazılım mevcut. Android Market ise bu rakamın çok çok uzağında. Teknoloji sitesi ShiftDelete.Net, Android 3.0 Honeycomb için özel olarak geliştirilmiş en iyi yazılımları bir araya getirdi.

Pulse

Sık takip ettiğiniz online kaynaklara tek bir noktadan erişebilmek ister miydiniz? O halde doğru yerdesiniz. Pulse içerisinde barındırdığı binlerce web sayfasını kullanıcılarına hoş bir görsellikle sunarken, kullanıcıların kişisel olarak RSS kaynaklarını ekleyebilmesine de müsaade ediyor. Gayet faydalı bir yazılım olan Pulse hem zamandan hem de veri transferinden tasarruf sağlıyor.

Haber7