Kütüphaneden Ödünç iPad!

Bilgisayar
Eau Claire L.E Phillips Memorial Halk Kütüphanesi, 32 adet iPad’i 7 günlük bir kullanım sürecine sunacak. Bu süreç, bir deneme niteliği taşıyor; iPad’lerin kullanım durumuna bakılarak uygu...
EMOJİLE

Eau Claire L.E Phillips Memorial Halk Kütüphanesi, 32 adet iPad’i 7 günlük bir kullanım sürecine sunacak. Bu süreç, bir deneme niteliği taşıyor; iPad’lerin kullanım durumuna bakılarak uygulamanın süresi belirlenecek. Bu iPad modelleri 64 GB ve Wi-Fi özelliğine sahip. Ancak tabletlerde 3G özelliği bulunmuyor. Ayrıca kütüphane içi kullanım için de 6 adet iPad mevcut olacak. Kütüphane Müdürü John Stoneberg’in WEAU isimli televizyon kanalında yaptığı açıklamaya göre, her iPad’de 1000 kitap ve 10 sesli kitap yüklü olacak.
 
Uygulama, Presto Vakfı tarafından yapılan 50.000 dolar bağış sayesinde hayata geçirildi. Bu programdan yararlanmak için uyulması gereken birkaç kural mevcut; 18 yaşın üzerinde olmanız ve bir iPad ödünç almak için sözleşme imzalamanız gerekmekte. Ayrıca tablet üzerinden indirdiğiniz her şey geri verdiğinizde silinecek. Maksimum 10 güne çıkabilecek gecikme süresince, her bir gün için 10 dolar gecikme bedeli ödemeniz gerekmekte. Eğer iPad’i tamamen kullanılmaz hale getirirseniz 1.020 dolar ödeyerek işin içinden sıyrılabilirsiniz.

ahaber.com