114. Yaşını, 111’lik Eşi İle Kutladı

Dünya Hali
Yazıbaşı köyünde yaşayan Abdullah ve Elif Adıgüzel çifti, Arguvan Kaymakamlığı tarafından hazırlanan doğum günü ve evlilik yıl dönümü kutlamasında, kendilerine hediyeler veren Kaymakam Mehmet Maraşlı ...
EMOJİLE

Yazıbaşı köyünde yaşayan Abdullah ve Elif Adıgüzel çifti, Arguvan Kaymakamlığı tarafından hazırlanan doğum günü ve evlilik yıl dönümü kutlamasında, kendilerine hediyeler veren Kaymakam Mehmet Maraşlı ile sohbet etti. Yaşlı çifte mutluluklar dileyen Maraşlı, kendisinden bir istekleri olup olmadığını sordu.

Sevgi ve saygılarının ilk günkü gibi devam ettiğini belirten Abdullah Adıgüzel, böyle bir günde hatırlandıkları için mutlu olduklarını söyledi.

Elif Adıgüzel ise 92 yıldır evli olduklarını vurgulayarak, "Allah ım bizlere sağlıklı bir ömür verdi. Çok sıkıntılar yaşasak da sağlıklı bir hayat geçirdik. Birlikte huzur içinde bir ölüm diliyoruz" dedi.

En küçük çocukları olan 68 yaşındaki İsmail Adıgüzel’in evinde yaşayan, 7 çocuk ve 113 torun sahibi Abdullah Adıgüzel, daha sonra "asırlık aşkı" Elif Adıgüzel ile doğum günü pastasını keserek dilek tuttu.

Adıgüzel çiftinin Şubat ayında evliliklerinin 92. yılını kutladıkları öğrenildi.

Haber365