Alüminyum Folyolu Hırsızlar Güvenlik Kamerasında

Dünya Hali
Bağcılar’da, alışveriş merkezinden hırsızlık yapan iki Gürcistan asıllı zanlı güvenlik kameraları tarafından saniye saniye görüntülendi.Ürünlerin üzerinde bulunan alarmların çalmaması için alümi...
EMOJİLE

Bağcılar’da, alışveriş merkezinden hırsızlık yapan iki Gürcistan asıllı zanlı güvenlik kameraları tarafından saniye saniye görüntülendi.Ürünlerin üzerinde bulunan alarmların çalmaması için alüminyum folyoyla sarılı torbalarla malzemeleri çıkaran şüpheliler yakalanıp cezaevine gönderildi.

Güvenlik kameraları tarafından an ve an görüntülenen olayda, Gürcü asıllı Şota K. (27) ve Aleksandra K. (31) önceden içine alüminyum folyo koydukları torbalarla teknolojik ürün satan bir mağazaya giriyor. Bir süre raflardaki cihazları inceliyormuş gibi yapan zanlılar hırsızlığa karşı üzerinde alarm bulunan 3 cep telefonu ve birkaç elektronik eşyayı alüminyum folyoyla sarılı torbanın içini koyuyor. Kimsenin kendilerine bakmadığından emin olan şüpheliler üzerinde alarm olmasına rağmen çaldıkları ürünlerle dikkat çekmeden iş yerinden ayrılıyor.

AVM’ye girdiğinden beri takipte olan Asayiş Şube Müdürlüğü’ne bağlı güven timleri ise, zanlıların hırsızlık anına şahit oldu. İş yerinden ayrılır ayrılmaz zanlıları gözaltına alan ekipler, şüphelileri Bağcılar Polis Merkezi’nde sorguladıktan sonra adliyeye sevk etti.

Şüpheliler çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak, cezaevine gönderildi.

Zaman