İlk Altız Kız Bebekler 27 Yaşında

Dünya Hali
Dünyanın hepsi de kız olan ilk altız bebekleri olan Walton kardeşler, 27 yaşında toplu fotoğraf çektirdi. Hâlâ ailelerinin evinde yaşayan, sadece bir tanesi ailesiyle aynı sokakta yaşayan ...
EMOJİLE

Dünyanın hepsi de kız olan ilk altız bebekleri olan Walton kardeşler, 27 yaşında toplu fotoğraf çektirdi. Hâlâ ailelerinin evinde yaşayan, sadece bir tanesi ailesiyle aynı sokakta yaşayan altızlar, dünyanın ilk hepsi kız olan altızları olarak tarihe geçmişti.

Walton kardeşlerin dünyaya geldiği 18 Kasım 1983’te çekilmiş fotoğraflarını haber yapan İngiliz gazeteleri, şimdi de beraber 27 yıllık hayatları boyunca birbirlerinden ayrılmayan altız kızları haber yaptı.

Hâlâ ailelerinin evinde yaşayan, sadece bir tanesi ailesiyle aynı sokakta yaşayan altızlar, dünyanın ilk hepsi kız olan altızları olarak tarihe geçmişti. Artık aynı kıyafetleri giymese de her yere birlikte gidip, birlikte yiyip, içen altızların anne ve basası Graham -Janet Walton, güçlükler içinde büyüttükleri kızlarına bakıp zamanın ne kadar çabuk geçtiğini söylüyor.
 

Türkiye