Türkçe Olimpiyatları Sosyal Medyada

Dünya Hali
Dünyanın 130 ülkesinden bine yakın öğrenciyi bir araya getirecek Türkçe Olimpiyatları, sınırları aşan yönünü sosyal medya üzerinden devam ettiriyor. Verdiği sevgi, barış ve kardeşlik mesajıyla her yıl...
EMOJİLE

Dünyanın 130 ülkesinden bine yakın öğrenciyi bir araya getirecek Türkçe Olimpiyatları, sınırları aşan yönünü sosyal medya üzerinden devam ettiriyor. Verdiği sevgi, barış ve kardeşlik mesajıyla her yıl tüm dünyanın dikkatini üzerine çeken Türkçe Olimpiyatları, bu yıl sosyal medya üzerinden canlı olarak takip edilebilecek.
Dolmabahçe Sarayı’nda bu gün gerçekleştirilecek olan açılış töreninden itibaren organizasyonun sona ereceği 30 Haziran tarihine kadar tüm programlar canlı yayınlanacak. Facebook kullanıcıları Türkçe Olimpiyatlarını, www.facebook.com/turkceder, Twitter kullanıcıları ise www.twitter.com/turkceder adlı sayfalardan takip edebilecek. Türkçe olimpiyatları aynı şekilde www.youtube.com/turkceder adreslerinden de izlenebilecek. www.kure.tv internet sitesi de Türkçe Olimpiyatlarının tüm organizasyonlarını canlı olarak yayınlayacak.
 

8Sütun.com