Android ile Kitap Okunacak

Dünya Hali
Tasarımı değişen Android Market, kitap okuma ve film kiralama hizmeti de verecek. Ülkemiz de bu imkanlardan yararlanacak mı dersiniz? Google, yeni Android  Market’i kullanıcılarına sundukla...
EMOJİLE

Tasarımı değişen Android Market, kitap okuma ve film kiralama hizmeti de verecek. Ülkemiz de bu imkanlardan yararlanacak mı dersiniz?

Google, yeni Android  Market’i kullanıcılarına sunduklarını açıkladı. Tasarımı değişen yeni Android Market’te uygulamalara erişmek ve yüklemek daha da kolaylaştırıldı.

Teknoloji sitesi ShiftDelete.Net’in haberine göre, iyileştirmelerin yanı sıra kitap satın alma ve film kiralama hizmetini de sunacak olan Google, film başına 1,99 Dolar isteyecek.

Bu imkânlardan şimdilik ABD’deki Android kullanıcıları ya da "Kendimi Amerika’da gibi gösterebiliyorum, siz de gösterin" demeyi başaran kullanıcılar yararlanacaklar.

Her Yerden Film İzlemek Mümkün

Filmleri isterseniz web üzerinden, isterseniz cihazınıza indirdikten sonra internet bağlantısına gerek olmadan izleyebileceksiniz.

Bu sürümden önümüzdeki günlerde, Android 2.2 ve üstü işletim sistemine sahip mobil cihaz kullanıcıları istifade edebilecek. Güncelleme için ekstradan bir şey yapmanıza gerek olmadan otomatik olarak gerçekleştirebilirsiniz.

Haber7.com