Otlakta Golf Antrenmanı

Dünya Hali
Çünkü Ardahanlı golfçüler, imkânsızlıklar içinde de olunsa bu sporun yapılabileceğini gösterdi. Hafta sonu Antalya’da yapılacak Türkiye Yıldızlar Golf Şampiyonası’nda yer alacak olan...
EMOJİLE

Çünkü Ardahanlı golfçüler, imkânsızlıklar içinde de olunsa bu sporun yapılabileceğini gösterdi. Hafta sonu Antalya’da yapılacak Türkiye Yıldızlar Golf Şampiyonası’nda yer alacak olan golfçüler, sahaları olmadığı için yıldızlar şampiyonasına hayvanların otladığı çayırlarda hazırlanıyor.

Doğancan Atıcı ile Volkan Bulut’un golf şampiyonasında Ardahan’ı temsil edeceklerini söyleyen Spor İl Müdürlüğü’nde görevli golf antrenörü Tarkan İli, sporcuların yarışmaya iddialı bir şekilde hazırlandıklarını belirtiyor.

Ardahan’ın doğal ortamından yararlandıklarını kaydeden İli, "Sahamız olmayabilir. Ama biz yüreğimizle bu yola çıkıyoruz. Daha önce elde ettiğimiz başarıları Türkiye şampiyonasında da sürdüreceğimize inanıyoruz." diye konuşuyor.

Günlük 4 saat golf eğitimi verdiğini kaydeden İli, şampiyonluğa hazırlanan sporcuların yanı sıra 20 kişilik öğrenci grubunun da yaz okulları kapsamında golf eğitiminden yararlandığını ifade ediyor.

AA