Şirinler’den Örnek Davranış!

Dünya Hali
Samsunspor’un ünlü Şirinler taraftar grubu, örnek bir çalışmaya imza atarak ihtiyacı olan 500 ilköğretim okulu öğrencisinin çanta ve kırtasiye ihtiyacını karşıladı. Spor Toto Süper Lig ekiplerin...
EMOJİLE

Samsunspor’un ünlü Şirinler taraftar grubu, örnek bir çalışmaya imza atarak ihtiyacı olan 500 ilköğretim okulu öğrencisinin çanta ve kırtasiye ihtiyacını karşıladı.

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Samsunspor’un ünlü Şirinler taraftar grubu, örnek bir çalışmaya imza atarak ihtiyacı olan 500 ilköğretim okulu öğrencisinin çanta ve kırtasiye ihtiyacını karşıladı.

Tribünlerde yaptıkları tezahürat ve gösterilerle ünlü olan Samsunspor’un Şirinler isimli taraftar grubu üyeleri, aralarında topladıkları paralarla ihtiyacı olan 500 ilköğretim okulu öğrencisinin çanta ve kırtasiye ihtiyacını karşıladı. Samsun’un Tekkeköy ilçesinde bulunan 7 ilköğretim okulunda tespit edilen 500 öğrenci için kolları sıvayan Şirinler, hazırladıkları çanta ve kırtasiye malzemelerini okullarda öğrencilere dağıttı.

Şirinler taraftar grubunun 25. yılı nedeniyle böyle bir sosyal sorumluluk projesine imza attıklarını belirten Şirinler taraftar grubu tribün lideri Burak Güleç, "Amacımız Samsunspor sevgisini gençlere aşılayarak hem Samsunspor’a taraftar kazandırmak hem de ihtiyacı olan çocuklarımızı yalnız bırakmamak için böyle bir projeye imza attık" dedi.

Samsunspor taraftarlarının sadece maçlarda tezahürat yapan insanlardan oluşmadığını belirten Şirinler taraftar grubu başkanı Erol Ündücü, "Bu basit gibi görünen proje ilk olmayacak ve yeni bir kampanya daha başlatacağız. Çocuklarımızın okuması ve süt içmesi için bir kampanya daha başlatacağız. Amacımız çocuklarımıza okuma alışkanlığını ve süt içme alışkanlığını da kazandıracağız. Samsunspor var oldukça Şirinler grubu da var olacaktır, Şirinler grubu bu tip projelere aralıksız olarak devam edecek" diye konuştu.

Şirinler taraftar grubunun Türkiye’ye örnek olduğunu ifade eden Tekkeköy Atatürk İlköğretim Okulu Müdürü Ayhan Erden, "Samsunspor’un Şirinler taraftar grubu geçen sene yaptığı şirinliklerle Samsun ve Türkiye’nin gönlünde hatırı sayılır yer edindi. Geçen seneden beri de sosyal sorumluluk projelerine imza atıyorlar. Bu kapsamda okulumuzu boyadılar, şimdi de ihtiyaç sahibi öğrencilere çanta ve kırtasiye yardımı yaparak eğitim ve öğretime verdikleri önemi gösteriyorlar. Bu sosyal sorumluluk projelerinin yerine getirilmesi insani bir görev, bu anlamda Şirinler taraftar grubuna teşekkür ediyoruz" şeklinde konuştu.