Fren Yerine Gaza Bastı Benzinliğe Daldı

Dünya Hali
Fren yerine gaza basınca aracıyla istasyonun marketine dalan kadın sürücü, kaza sonrası sinir krizi geçirdi. Kaza, Maslak Büyükdere Caddesi üzerinde bulunan bir akaryakıt istasyonunda yaşandı. Alınan ...
EMOJİLE

Fren yerine gaza basınca aracıyla istasyonun marketine dalan kadın sürücü, kaza sonrası sinir krizi geçirdi.

Kaza, Maslak Büyükdere Caddesi üzerinde bulunan bir akaryakıt istasyonunda yaşandı. Alınan bilgiye göre, yakıt almak için istasyona gelen F.G, 34 TE 6676 plakalı aracı ile yakıt pompasına yanaştığı sırada durmak için firen yerine gaza basınca son sürat markete girdi. Bir anda neye uğradığını şaşıran market çalışanı B.Y. hafif şekilde yaralanırken F.G kaza sonrası sinir krizi geçirdi. Kaza sonrası istasyon çalışanları ve vatandaşlar büyük panik yaşadı. 2005 yılında bombalı araçla saldırıya uğrayan istasyonda yine bombalı saldırı olduğu şüphesi ile olay yerine çok sayıda polis ekibi itfaiye ve sağlık ekipleri sevk edildi.

Polis ekiplerinin yaptığı incelemelerinin ardından herkes rahat bir nefes aldı. Olası yangın tehlikesine karşı araca köpük sıkılırken, istasyonun marketinde büyük hasar meydana geldi. Yakınları tarafından sakinleştirilen F.G, ifadesi alınmak üzere polis merkezine götürülürken, aracı çekici aracılığıyla marketten çıkartılarak otoparka çekildi. Kısa bir süre hizmet veremeyen istasyon hasar tespit çalışmalarının ardından yeniden hizmet vermeye başladı. Bu arada, istasyon görevlileri, kazayı bırakıp olay yerinde görüntü almaya çalışan basın mensuplarına engel olmaya çalıştı. Kazaya ilişkin inceleme başlatıldı.

İHA