Kızgın Veli, Öğretmene Kafa Attı!

Dünya Hali
Yere düşen öğretmeni tekmeleyen veli polis tarafından gözaltına alınırken, öğretmen ise hastanelik oldu. Edinilen bilgiye göre olay, Erzincan İMKB Müşir Zeki Paşa İlköğretim Okulu’nda öğrenciler...
EMOJİLE

Yere düşen öğretmeni tekmeleyen veli polis tarafından gözaltına alınırken, öğretmen ise hastanelik oldu.

Edinilen bilgiye göre olay, Erzincan İMKB Müşir Zeki Paşa İlköğretim Okulu’nda öğrencilerin okuldan çıktığı sırada meydana geldi. İddiaya göre, 8/D sınıfında öğrenim gören Ö.G.’nin babası Erol G., öğretmenler odasına girerek Türkçe öğretmeni Fahri Çağlayan’a (40) yöneldi. Ayağa kalkarak öğrencisinin velisine "Hoş geldin" diyen öğretmen Fahri Çağlayan, bir anda kızgın velinin kafa darbesiyle yere düştü. Yerde veli tarafından tekmelenen öğretmen, arkadaşları tarafından hastaneye kaldırıldı. Öğretmeni darp eden Veli Erol G. ise öğretmenlerin durumu polise bildirmesinin ardından gözaltına alındı.

Erzincan Devlet Hastanesi’nde tedavi altına alınan öğretmen Fahri Çağlayan daha önce veli ile aralarında bir problem geçmediğini belirterek, "Kendisini tanımıyorum. Hoş geldin dedim. Birden bana vurdu" dedi.

Öğrencisi ile bir sorun yaşayıp yaşamadığı sorusuna ise Çağlayan, "Ona sadece bugün derste kızdım. Onun haricinde bir şey olmadı" dedi.

İHA