Bayram’da Turkuazoo Biletleri İndirimli

Dünya Hali
Kurban Bayramı’nda 5-9 Kasım 2011 tarihleri  arasında tüm yetişkinler Türkiye’nin ilk dev akvaryumu Turkuazoo’yu çocuk bileti ile gezecek, çocukları ile birlikte hem eğlenecek h...
EMOJİLE

Kurban Bayramı’nda 5-9 Kasım 2011 tarihleri  arasında tüm yetişkinler Türkiye’nin ilk dev akvaryumu Turkuazoo’yu çocuk bileti ile gezecek, çocukları ile birlikte hem eğlenecek hem de sualtının büyülü dünyasında unutulmaz anlar yaşayacak.
 
80 metrelik Avrupa’nın en uzun sualtı tüneline sahip olan Bayrampaşa’daki dev akvaryum Turkuazoo’da bayram boyunca balık besleme senasları, dalgıç şovları , çocuklar için boyama aktiviteleri yapılacak. Ziyaretçiler Cumartesi ve Salı günleri saat 15.30’da Türkiye’de yalnızca Turkuazoo’da izleyebilecekleri, köpekbalıklarının tek tek elle baslenmesine şahit olacaklar. Hatta cesaretini toplayabilen ziyaretçiler, aileleri onları izlerken, 2,5 metre boyundaki dev köpekbalıkları arasında dalış yapabilecek.
 
Bayramıda Turkuazoo Akvaryum’a gelen ziyaretçiler 270 derecelik su altı görüş açısına sahip gözlem salonu ile deniz canlılarını daha yakından izleme fırsatı yakalayacak. 80 metre uzunluğundaki Avrupa’nın en uzun sualtı tünelinde 2,5 metre büyüklüğündeki köpekbalıklarıyla beraber gezecek ziyaretçiler köpekbalıklarının dalgıçlar tarafından elle beslenmesine tanık olacak ve hatta köpekbalıklarıyla burun buruna gelerek onlarla fotoğraf çektirecek. Bayramıda Turkuazoo Akvaryumu ziyaret edenler aynı zamanda Turkuazoo’nun yeni akvaryumlarını ve Turkuazoo ailesine yeni katılan mercanlar, deniz atları, deniz anaları, zehirli anemonlar, jilet balıkları, benekli minik bahçe mürenleri gibi canlıları da görme fırsatı da yakalayacak.
 
Avrupa’nın en büyük alışveriş merkezi Forum İstanbul içinde, İKEA’nın yanıbaşında bulunan Bayrampaşa’daki dev Akvaryum Turkuazoo’ya toplu taşıma ile ulaşım için Aksaray-Havalimanı arası çalışan metro veya Metrobüs kullanılabilir.
 
Turkuazoo 6 Kasım Pazar günü 12:00-20:00, diğer günler ise 10:00-20:00 arası ziyarete açık olacak. Turkuazoo Akvaryum’un bilet fiyatları 0-2 yaş ücretsiz, 16 yaşa kadar çocuklar, öğrenciler, öğretenler ve 65 yaş üzeri için 19 TL, yetişkinler için Kurban bayramı’na özel 26 TL yerine 19 TL, 2 çocuklu bir aile için uygulanan aile paket fiyatı ise 79 TL.