Bursa’da CHP’den 20 Kişi İstifa Etti

Dünya Hali
Başkan vekilliği seçimlerinde CHP’li 12 meclis üyesi olmasına rağmen, CHP’li adayın, 11’e karşı 12 oyla belediye başkanlığı koltuğunu AK Partili adaya kaptırması istifaları da berabe...
EMOJİLE

Başkan vekilliği seçimlerinde CHP’li 12 meclis üyesi olmasına rağmen, CHP’li adayın, 11’e karşı 12 oyla belediye başkanlığı koltuğunu AK Partili adaya kaptırması istifaları da beraberinde getirdi. CHP Gemlik İlçe Teşkilatı’na üye olduğu öğrenilen 20 partili istifa etti.Partiden ayrılanlar arasında, bir dönem ilçe başkanlığını vekaleten yürüten, önümüzdeki Mart ayında yapılması planlanan CHP Gemlik İlçe Başkanlığı’na adaylığını açıklayan Ayten Çipli ve eski Gençlik Kolları Başkanı olan kızı Gökçe Çipli de bulunuyor.

12 CHP’li üyeden 1 kişinin oy vermemesiyle belediye başkanlığı koltuğunun AK Parti’ye geçmesinin ardından, CHP’de sıcak gelişmeler yaşanıyor. CHP Bursa Milletvekili Aykan Erdemir, katıldığı bir televizyon kanalı programında, ‘Bir meclis üyesi bizi sattı’ diyerek, AK Parti’yi eleştirmesine Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç da tepki göstermişti.

cihan