İstanbul yağmura teslim oldu

Dünya Hali
Sabah saatlerinde İstanbul’un Avrupa Yakası’nda sağanak yağış etkili oldu. Özellikle Bakırköy, Bahçelievler, Küçükçekmece, Bağcılar gibi ilçelerde yağmur hayatı olumsuz etkiledi. Seyir hal...
EMOJİLE

Sabah saatlerinde İstanbul’un Avrupa Yakası’nda sağanak yağış etkili oldu. Özellikle Bakırköy, Bahçelievler, Küçükçekmece, Bağcılar gibi ilçelerde yağmur hayatı olumsuz etkiledi. Seyir halindeki sürücüler araçları ile ilerlemekte zorlandı. Bazı araçlar, yollarda oluşan su birikintilerine saplandı. Vatandaşlar mahsur kalan araçları iterek sudan çıkarmaya çalıştı.

Kocasinan’da bulunan Muhsin Yazıcıoğlu Alt Geçidi’nde bir otomobil biriken suda mahsur kaldı. İçinde bulunanlar otomobilden çıkmayı başardı. Tavanına kadar suya gömülen otomobil ise itfaiye ekiplerinin çalışmaları sonucu kurtarılabildi.

HAYATI OLUMSUZ ETKİLEDİ

İstanbul’da sabah saatlerinde etkili olan sağanak yağmur, sürücülere ve vatandaşlara zor anlar yaşattı. Özellikle İstanbul’un Avrupa Yakası’nda etkisini arttırarak devam eden sağanak yağmur nedeniyle yollarda su birikintileri oluştu. Araçlar su dolu yollarda ilerlemekte zorlandı. Vatandaşlar mahsur kalan araçlarını iterek sudan çıkarmaya çalıştı. Vatandaşlar ise yağmura hazırlıksız yakalandı. Bazıları duraklara bazıları ise bina saçaklarına sığındı. Yoğun yağış nedeniyle kanallar suyu kaldıramayınca rögar kapakları da patladı.

cihan