Öğrenciler sosyal medyada ayaklandı

Dünya Hali
İstanbul’da başlayan ve etkisini giderek artıran kar yağışı trafiği kilitlerken öğrencilerin gözü de Valilikten gelecek haberde. Ancak öğrenciler bütün gün beklemelerine rağmen Valilikten bekled...
EMOJİLE

İstanbul’da başlayan ve etkisini giderek artıran kar yağışı trafiği kilitlerken öğrencilerin gözü de Valilikten gelecek haberde. Ancak öğrenciler bütün gün beklemelerine rağmen Valilikten bekledikleri tatil haberi gelmeyince bakın ne yaptılar.

İstanbul’da kar yağışı etkisini artırarak devam ettirirken, öğrenciler de Valilikten yapılacak tatil açıklamasına kilitlendi.
 
Gün boyunca tatil haberinin gelmemesi üzerine sosyal paylaşım sitesi Twitter’da harekete geçen öğrenciler, Valiliği mesaj yağmuruna tuttu. ‘Vali okulları tatil et’ cümlesi trend topic (TT) olurken, binlerce öğrenci bu TT altında tepkilerini dile getirdi. Valilikten ise henüz bir açıklama yapılmadı.
 
Bir öğrencinin attığı "Sayın Vali’cim Sen İstanbul’da Kaç Öğrenci Var Biliyomusun? Ofisi Bassak Yeni Vali Atarız. Gereğinin Yapılmasını Arz Ediyoruz. Öğrenciler" yazılı twit ise twitterda günün konusu oldu ve yaklaşık 2 bin RT aldı.

 

 

 

 

rotahaber.com