2021 Damatlık Papyon Modelleri Nelerdir

Moda
Düğün, gala veya mezuniyet bölümü gibi çeşitli durumlarda erkekler papyon takma fırsatına sahip olurlar. Bazı erkekler de yaydığı zarafet nedeniyle her gün giymeyi sevse de diğer erkekler için bu sade...
EMOJİLE

Düğün, gala veya mezuniyet bölümü gibi çeşitli durumlarda erkekler papyon takma fırsatına sahip olurlar. Bazı erkekler de yaydığı zarafet nedeniyle her gün giymeyi sevse de diğer erkekler için bu sadece ekstra bir aksesuardır ve kravatı tercih ederler.

2021 yılı ile birlikte papyon düğünlerde yeniden ön plana çıkarak büyük bir geri dönüş yaptı. Papyon aynı zamanda erkekler için şık ve zarif bir tarzın yeni bir versiyonu oluyor. Ne zaman özel bir etkinlik olursa papyon, zamanın altını çizmenin iyi bir yoludur. Papyon takmak sizi zarif bir adam gibi gösterecektir lakin onu değerli bir müttefik yapmak için birkaç kurala uymanız gerekir.

Papyon, ilham için mükemmel bir alanın yanı sıra çok çeşitli şekil, renk, tasarım ve desenlerde mevcuttur. Bu sezon düğününde kullanılabilecek papyonun stili, rengi, malzemeleri veya desenleri hakkında doğru bilgi sahibi olmak şık kalmak için önemlidir. Aynı zamanda kıyafetleri doğru papyon ile eşleştirmek için çeşitli tavsiyeler aşağıda başlıklar altında verilecektir.

Papyon Takmanın Doğru Yolu

Herkes papyon takabilir ancak papyonu doğru şekilde takmak için uyulması gereken temel kurallar vardır, örneğin düz renklerle güçlü desenler seçmek gibi. Kafanız karıştıysa, açık renk veya beyaz bir gömlekle başlamak kolaydır. Açık renkli bir gömlek papyonunuzu güzelleştirecek ve aynı zamanda onu yeni tarzınızın bir parçası haline getirecektir. Tek bir kıyafet için birçok renk ve desen var olabilir lakin aynı zamanda günün anlamına göre seçmek gerekiyor.

Doğru Papyon Seçimi

Bir düğünde papyon takmak en uygunudur. Her yaşta ve hayatınızın tüm önemli olaylarında da aksesuar olarak papyon takabilirsiniz. Damatlık papyon modelleri arasında en çok tercih edilen renk siyah renktir. Siyah papyon pek çok etkinlik için doğru seçim olsa da papyonunuzu sık sık değiştirebilir ve koleksiyonunuzu özel etkinliklerde takmak için oluşturabilirsiniz. Bir papyon nispeten küçüktür fakat dikkat çekmek için gerçekten büyük yeteneği vardır. Yüzünüzün hemen altına yerleştirileceği için değişen trendlere rağmen sizin için doğru olanı dikkatlice seçin. Özellikle takacak kişinin yüzünün boyutuna uygun ölçülerde seçilmelidir.

Genellikle bir takım elbise veya ceketle birlikte bir papyon şahane bir imaj verir. Ancak gömlek ve ceketin yakasının boyutu değişebilir. Bu yüzden papyonunuzun ölçüsünden daha geniş bir yaka seçmelisiniz. Cüsseli bir damat söz konusu ise bedenine iyi bir şekilde uyması için büyük yakalı bir ceketi ihtiyacı olacaktır.

Kısacası, papyon seçiminde esas olan klasik, şehirli, kırsal veya bohem olsun, düğün tarzına uygun olmasıdır. Düğün törenindeki temaya göre, geline göre doğru renk seçilmelidir.

Yemekli Düğünler

Damat olacak kişinin rahat bir takım elbise seçmesi gereklidir. Günün kralı olacak insan bu yüzden kendini papyon kuşak içinde de rahat hissetmelidir. Klasik bir görünüm için cebin kenarıyla aynı kumaştan yapılmış bir papyon seçilebilir. Örneğin, düz siyah papyon kullanılırsa açık renkli bir cep mendili seçilmeli veya açık mavi cep rengi ile birlikte düz mavi renk papyon gibi doğal bir renk tercih edilebilir.

Kır Düğünleri

Papyon sadece takım elbise ve smokin ile eşleşmiyor, gündelik görünümüyle de kullanılabiliyor. Bir kır düğününde sadece uyumlu bir papyon kuşak ikilisi ile çok sade bir farklılık yaratılabilir. Bu oldukça şık bir aksesuar olup damatlığınızın güne özel görünmesini sağlayacaktır. Her parçanın formalite derecesine göre gömlek ve pantolonun üstüne takabilirsiniz.

Özetle, bu muhteşem günde her damadın kendi tarzını yansıtmasını sağlayacak, düğününe hava katacak pek çok papyon modeli ve rengini kravatkolik.com sitesinde bulabilirsiniz.