2012 Yılı Hac Fiyatları

İslam
2012 Yılı Hac Fiyatları:‏ A) NORMAL Kadın ve erkeklerin ayrı ayrı odalarda en çok 5 kişinin birlikte kalacağı , Mekke’de Harem avlusuna en fazla 7 km., Medine’de ise Merkeziyede veya H...
EMOJİLE

2012 Yılı Hac Fiyatları:‏

A) NORMAL

Kadın ve erkeklerin ayrı ayrı odalarda en çok 5 kişinin birlikte kalacağı , Mekke’de Harem avlusuna en fazla 7 km., Medine’de ise Merkeziyede veya Hareme en fazla 700 metre mesafede yer alan binalarda ve her bir odada asgari 4 m²’ ye 1 kişi düşecek şekilde, Kalış süresi uçak programına göre tahminen 25 – 45 gün arasında olacağı, otel ücretlerinin de tahmini olarak:

2.730 – 2.850 AVRO olarak belirleneceği,

B) MÜSTAKİL

Mekke’de Harem avlusuna en fazla 7 km., Medine’de ise Merkeziyede veya Harem avlusuna en fazla 700 metre mesafede yer alan, standart otel hizmeti verilmeyen, içinde tuvalet, banyo ve buzdolabı bulunan, 2 veya 3 kişilik odalarda konaklama yaptırılacaktır. 
 

Kalış süresinin uçak programına göre takriben 15 – 30 gün arasında; Otel ücretlerinin de tahmini olarak:

 3.950 – 4.990 AVRO arasında olması öngörülmüştür.

Bu türün, binaların harem avlusuna takribi uzaklıklarına ve verilecek hizmet durumlarına göre 3 ayrı kategoride düzenlenebilecektir.

C) OTEL

Tahmini kalış süresi 12 – 25 gün arasında, kalınacak yerler Mekke ve Medine standartlarına göre lüks oteller ile yıldızlı statüde olup, günlük oda temizliği, çarşaf ve havluların değişimi vb. hizmet veren otellerde kalacak hacılar için, 2 veya talep olması halinde 3 kişilik odalarda konaklama yaptırılabilecektir. Anlaşmaya göre 2 veya 3 öğün açık büfe yemek verilecektir.

 5.750 AVRO ve üzeri olarak öngörülmüştür.

Yukarıda belirtilen bütün hac konaklama türlerine ait tavan ücretleri bilahare belirlenecektir.

2013 Hac fiyatları için tıklayınız!

Dinihaberler.com